KM 2018 är avslutad!

Svante Wedin vann årets KM!

Det blev till slut Svante Wedin som, genom en något turlig vinst i sista ronden, lyckades vinna klubbmästerskapet 2018.

                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 

Tyresö SKs junior och ungdomsverksamhet

19091443 mTyresö Schackklubb har en omfattande junior- och ungdomsverksamhet. Såväl i våra egna lokaler på föreningsgården Kvarnhjulet, som på tävlingar runt om i Stockholmsområdet. Vi erbjuder också verksamhet på skolor i Tyresö kommun, antingen i samband med Schack-4an eller i skolschackklubbar. På försök finns dessutom möjlighet att prova på schack på biblioteket i Tyresö Centrum, tisdagar 15 - 16:30.

Kvarnhjulet träffas vi varje helgfri onsdag och lördag. Onsdagarna för tävlingar, lördagarna för träning i 2 grupper; 10 - 11 för nybörjare, 11 - 12 för de mer avancerade.

Om du är intresserad och vill ha mer information kontaktar du i första hand Svante Wedin på telefon: 070 626 6240 eller kommer helt enkelt förbi på någon av tiderna som står här ovan.

Om Tyresö Schackklubb

TSKloggaTyresö Schackklubb har funnits i över 40 år och startades av Svante Wedin med namnet Bollmora Schackklubb. 

Vi har regelbundna aktiviteter i föreningsgården Kvarnhjulet på helgfria onsdagar, och för juniorer och ungdomar också tisdagar (på biblioteket i Tyresö centrum) och lördagar. Våra tider på Kvarnhjulet är onsdagar 17.30 till när folk tröttnat, och lördagar mellan 10.00 och 12.00. Du hittar oss på biblioteket mellan 15.00 och 16.30.

Vi deltar i lagmatcher i den allsvenska serien och Stockholms DM, deltar i individuella tävlingar som DM och Rilton Cup, men vi har också en klubbverksamhet med blixt- och snabbschack, Fischer-Random, "vanliga långpartier", simultaner, föredrag och allmänt umgänge under gemytliga former.

Om du är intresserad - kom ner till Kvarnhjulet och prova på! Du kan kontakta någon av nedanstående personer också om du vill veta mer om verksamheten.

  • Svante Wedin - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 070 626 6240
  • Martin Skjöldebrand - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0707 948 667

Kvarnhjulet

För JGP se nästa beskrivning. Vi håller vanligtvis till i föreningsgården Kvarnhjulet, Pluggvägen 6b (1 tr ner) i Bollmora. Vi finns här varje helgfri onsdag och lördag, undantag meddelas klubbmedlemmar per mail - är du osäker kontakta oss! De allsvenska matcherna spelar här om ingenting annat framgått av inbjudan. Du tar dig hit med buss 802, 873 eller 875 från Gullmarsplan eller buss 824 från Haninge (hållplats Tyresö centrum). Kommer du med bil använder du kartan i länken ovan och närmaste parkering finns utanför Kvarnhjulet.

 

Tyresö JGP

Tyresö JGP spelas inte i Kvarnhjulet. Tyresö JGP spelas varje vår i Kumla skolas matsal och aula, Tors väg 12. Du kan ta dig hit med buss 806 och 807 från Gullmarsplan (hållplats Trollbäckens centrum), eller buss 824 (hållplats Kumla skola) från Haninge. Kommer du med bil använder du kartan i länken ovan. Parkering finns närmast på skolan, eller vid Trollbäckens infartsparkering.

 

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med oss är det lättast att ringa Svante 070 626 6240 eller Martin 0707 948 667.